Új szintre léptünk – A Marktsoft Kft. is az S&N csoport részévé vált

Blog

Új szintre léptünk – A Marktsoft Kft. is az S&N csoport részévé vált

A Marktsoft Kft. is az S&N csoport részévé vált – az új nevünk S&N Marktsoft Kft.

Az egyedi szoftverfejlesztés és informatikai tanácsadás területén több, mint 30 éves működési múltra visszatekintő Marktsoft Kft. 2017-ben alapította német partnerével joint venture-ként az Abiscon SAS Kft-t. A közös cég gyors fejlődése 2019-ben még nagyobb lendületet kapott, amikor a német pénzügyi szektor egyik jelentős IT-szolgáltatója lépett be új partnerként. A tovább gyorsuló növekedés igazolta az együttműködés hatékonyságát és azt, hogy az erős nemzetközi vállalati háttér nagyon kedvező fogadtatásra talált a meglévő és újonnan belépő ügyfelek körében.

Az Abiscon SAS Kft. után, az együttműködés következő mérföldköveként, az addig teljesen magyar tulajdonban lévő anyacég, a Marktsoft Kft. is belépett az S&N Group kötelékébe. Ezt követően az azonos hátérrel rendelkező két magyar társaság összeolvadásával, 2022. januárjában elindult pályáján az új, dinamikus fejlődést ígérő, kiterjedt technológiai portfólióval rendelkező cég, az S&N Marktsoft Kft.

A Marktsoft Kft. stabil, nagy múltra visszatekintő ügyfélkörét, valamint az ipari és a gyártási területeken szerzett sokrétű tapasztalatát vitte be a vállalatcsoportba, emellett a közös együttműködés a Microsoft technológiák erősödését is jelenti az S&N Group technológiai portfóliójában.

Az elődtársaságok jogutódjaként újjáalakult S&N Marktsoft Kft., immáron az S&N Group stabil nemzetközi hátterével, jó esélyekkel indul, hogy a korábbi piaci ügyfélkörét tovább bővítse a pénzügyi szektornak nyújtott szolgáltatásaival, az előtte még jobban kinyíló nemzetközi IT-piac jelentős és tőkeerős szereplőjévé váljon.

Bem Gábor, a korábbi Marktsoft Kft. és Abiscon SAS Kft. közös ügyvezetője irányítja továbbra is az összeolvadt céget. Gábor a cégátalakulással kapcsolatban a következőket nyilatkozta: „Az S&N cégcsoporttal való együttműködés további, izgalmas perspektívákat ad munkatársainknak; egységes,  hatékonyabb értékesítést és piaci jelenlétet biztosít a számunkra. Az S&N Group tagjaként elsősorban dél-német régióban, illetve az észak-rajnai területeken számítunk új ügyfelekre.”

Budapest vonzó helyszín az S&N cégcsoport számára, ezen perspektívát Markus Beverungen, az S&N Group AG igazgatótanácsának vezetője a következőképpen fogalmazta meg: „Az elmúlt két évben a közös munka során a cégek munkatársai már számos ügyfélprojekten és termékfejlesztésben dolgozhattak együtt. Mindig is lenyűgözött bennünket a magyar kollégák professzionalizmusa, a szakmai hozzáértésük, a nagyon jó nyelvtudásuk, ehhez kapcsolódóan még a kedves kollegialitásuk és abszolút megbízhatóságuk is. Nagyon hasonlóak vagyunk értékrendünkben és vállalati kultúránkban. Mostantól az S&N Group az S&N Marktsoftnak köszönhetően egy újabb taggal válik még inkább nemzetközibbé, sokszínűbbé és szélesebb technológiai spektrumúvá”.