Rólunk

Tanácsadóink és fejlesztői gárdánk naprakész tudása a garancia megrendelőink elégedettségére.

Cégünk 20 év nemzetközi tapasztalatával áll ügyfelei rendelkezésére az egyedi szoftverfejlesztés, az erőforráskihelyezés és az informatikai tanácsadás területén. A kezdetektől fogva fő profilunk a nemzetközi környezetben való szoftverfejlesztés az erőforráskihelyezés költséghatékonyságát kihasználva. 

Teljes munkatársi gárdánk, a fejlesztőktől a menedzsmentig felsőfokú végzettséggel rendelkezik, többen közülünk több diplomával és tudományos fokozattal. A management tagjai közül többen is huzamosabb ideig dolgoztak külföldön, ill. Magyarország legnagyobb szoftver cégeinél töltöttek be felelősségteljes vezetői pozíciót. A kollégák magas szintű elkötelezettségét és motiváltságát bizonyítja a rendkívül alacsony fluktuáció is. Az angol nyelvű kommunikáció minden kollégánk számára természetes, de a német nyelv is gyakran megjelenik az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásban.

Csapat

B. Gábor
Bandagazda

banda tag
2006-07-01

skillek

Nemzetközi környezetben, családias, rugalmas körülmények között dolgozunk. A szobák ajtajai mindig nyitva vannak, így bármikor bárki bejöhet és elmondhatja, megkérdezheti, amit szeretne.
A GfK-n keresztül folyamatosan újabb országok és projektek jelennek meg nálunk éles bevetésen, így mindig az új technológiákkal dolgozhatunk, ezzel fejlődési lehetőséget biztosítva a kollégáknak. Volt már rá példa, hogy váratlan események miatt ki kellet lépni a komfort zónából, de többségében kiszámítható a rutin.

Intenzív közösségi életet élünk, például a csapatot érintő kérdésekről közösen döntünk, akár szavazással.

Gyere és csatlakozz hozzánk!

Sz. Zsolt
Fejlesztési vezető

banda tag
2016-06-14

skillek

Egy újonnan induló projekt kapcsán kerültem ide fejlesztési vezetőként. Hiszek a jó hangulatú, emberközpontú és megoldásorientált munkakörnyezetben. Munkám során igyekszem az agilis megközelítést alkalmazni, de sokrétű tapasztalatom van klasszikus menedzsment terén is. Szívesen mentorálok munkatársakat is, de sokat tanulok én is a nemzetközi, főként németországi projektekből. Örömmel tölt el, ha közösen tudunk sikert elérni.

Nem feltétlenül a konkrét technológiai tudás, hanem az emberi tényezők fontosak, az őszinteség, és hogy csapatjátékos legyél!

B. Krisztián
Vezető fejlesztő

banda tag
2010-06-01

skillek

Fejlesztőként kezdtem, de mostmár architect pozícióban dolgozom a cégnél. Imádok utazni, amire itt bőven van lehetőségem. Átlagosan 2-3 hetente valamelyik ügyfélnél, partnernél tartunk workshopokat Németország, Svájc különböző pontjain. Folyamatosan új kollégákkal, csapatokkal ismerkedem meg, ehhez kapcsolódik a munkámban a kihívás. Az utak során a nulladik pillanattól komoly az elvárás. Megérkezem reggel, és 9:30-tól már 110%-on kell teljesíteni, egy új környezetben.

Amikor Budapesten vagyok, akkor is napi szinten tartom a kapcsolatot a kinti kollégákkal, ügyfelekkel.

Amit én szeretek a Marktsoftban, hogy megvan a kellő rugalmasság benne, és a historikális tapasztalat. Mindenből a jót raktuk össze közösen, és a légkör abszolút pozitív, nincsenek feszültségek a csapaton belül.

T. Richárd
Vezető fejlesztő

banda tag
2017-04-24

skillek

Gáborral régen együtt dolgoztunk fejlesztőként Németországban. Az elmúlt években más területen dolgoztam, supportosként, de a barátságunk révén ismertem a Marktsoft Kft. Kihívást kerestem az életemben és tanulni, fejlődni akartam, így kerültem az új projekt csapatába. Kezdésnek három hónapos kiképzésen voltunk Rosenheimben a bajor partnernél, ahol profi körülmények között rengeteget tanultunk. 

A pénzügyi szoftverrendszerek projekt vezető delphi fejlesztőjeként erősítem a Marktsoft Kft. csapatát.

I. Róbert
Senior fejlesztőbanda tag
2007-09-01

skillek

Véletlenül kerültem a Marktsoft Kft-hez, 9 évvel ezelőtt. Aki a kis cégeket szereti, annak ideális választás. Jól összeszokott csapatként dolgozunk, sokat kommunikálunk, összetartunk és mindig számíthatunk egymásra, ezért vagyok én is még mindig itt. Azt gondolom, jó körülmények között dolgozunk, azok a technikai feltételek biztosítva vannak, amire szükségünk van, semmi nem fekete vagy fehér, a vezetőség nyitott bármire, mindent meg lehet beszélni, ez szerintem nagyon fontos.

Nekem bejön ez a munkahely! 

K. Gábor
Senior fejlesztő

banda tag
2016-10-01

skillek

Egyik ismerősöm ajánlotta a Marktsoft Kft-t. Én is azt tapasztalom, hogy magas színvonalú munkát végzünk, egy jó hangulatú, fiatalos társasággal. Kihívásként éltem meg, hogy a saját területemen egyedül dolgozom a cégen belül, de minden támogatást, segítséget megkapok a munkámhoz.

Pozitív hangulatban telnek a napjaink. Ami külön pozitív, hogy a cég biztosít számunkra csoportos nyelvoktatást is a fejlődéshez.

Összességében megtaláltam a számításomat a Marktsoft-nál.

M. Géza
Senior fejlesztő

banda tag
2008-04-01

skillek

Az EVO csoportban már dolgoztam Gáborral közösen, és így kerültem ide. Szakmailag is profi csapatban, családias körülmények között lehet itt dolgozni, ami számomra pozitív. Már egy öt éve futó német projekthez csatlakoztam mikor idekerültem, ebben sok kihívás volt, de tudtak benne segíteni a kollégák. Itt tanultam meg a C# programnyelvet, a C++ után, amiben támogatást kaptam a csapattól.

Általánosan jó tudásra és képességre van itt leginkább szükség a komplex problémák megoldásához.

N. Tihamér
Senior fejlesztő

banda tag
2005-09-01

skillek

12 év évvel ezelőtt kezdtem a Marktsoft Kft-nél, akkor még öten voltunk. Már akkor is kedveltem, hogy egy magyar tulajdonú cégnél, nemzetközi projekteken dolgozhatunk. A legnagyobb kihívás a munkám során, hogy megtudjam/megértsem, hogy mit szeretnének a megrendelők, miért azt szeretnék, és utána járni, hogy tényleg azt szeretnékarra van-e szükségük. 

Családias hangulatban dolgozunk, „húsz” ember között mindent meg lehet oldani, és mindenki kellően rugalmas. Kisebb társaságokban havonta, kéthavonta sikerül munkaidőn kívüli közös programokat is szerveznünk, sportolunk, sörözünk. Pozitív, hogy a német kollégáink is partnerként kezelnek minket.

V. Péter
Senior fejlesztő

banda tag
2015-10-01

skillek

Keveset tudtam a Marktsoft Kft-ről mielőtt idejöttem. Véleményem szerint potens cég, ahol stabil szakmai dolgokkal lehet foglalkozni, és van lehetőség egy-egy projektben elmélyülni. Nemzetközi tapasztalatokkal és innovatív gondolatokkal fogsz találkozni.

I. Zoltán
Fejlesztő

banda tag
2017-04-01

skillek

Az egyik projekt bővítése során kerültem a csapatba. Kedvesen fogadtak az új kollégák, és hamar beilleszkedtem. Jóleső kihívást jelentett, hogy itt gyorsan kell alkalmazkodni a projekt feladataihoz, és irányváltásokat lereagálni. Szeretem a frontend fejlesztői világot, olyan projekteken dolgozhatok, ahol követjük a technológiai trendek fejlődését.

Sok helyen megfordultam már, de az itteni kis irodák hangulatát kifejezetten kedvelem. A csapaton belül jó az összhang, amit a karácsonyi teamevent, a curlingezés is bizonyít.

K. Zoltán Fejlesztő banda tag 2017-02-01 skillek

Egy régebbi munkahelyemről az egyik volt kollégám dolgozik a Marktsoftnál, ő szólt a lehetőségről a csapatbővítésnél, és most újra kollégák lettünk. A cégen belüli közvetlen légkört nagyon kedvelem. Mikor megérkeztem, ismeretlenül is mindenki segítőkész és kedves volt velem.
Dinamikusan változó trendekkel dolgozom, modern technológiákkal és ennek a követése igazi izgalmas kihívás számomra. A szervezeti felépítésnek köszönhetően gyors az információ áramlás és az ügyintézés is gördülékeny. A munkámhoz kértem egy új fejhallgatót, amit másnapra meg is kaptam.
A törzsidőn kívül rugalmas az időbeosztásom és mivel Győrből járok be minden nap dolgozni, ez nekem nagy segítség!

P. Bernadett
Fejlesztő

banda tag
2008-05-15

skillek

Az egyik egyetemi évfolyamtársam révén kerültem ide, több mint 8 éve. Baráti környezetben, kényelmes körülmények között dolgozhatunk. A munkámban a kihívásokat kedvelem, most egy új rendszert építünk, ami automatikus kiszállításokat teszi lehetővé TFS-en belül. Miután ebbe a csapatba átkerültem, két napra rá már élesben kellet prezentálnom az ügyfélnek.

A csapattal közösen szoktunk járni munka után lazítani, akinek éppen aktuális hobbija van, ahhoz csatlakoznak a többiek. Szívesen vállalunk részt közösségi és jótékonysági tevékenységekben.

P. Zsombor
Fejlesztő

banda tag
2017-04-01

skillek

Az egyetemen német képzésre jártam, és ebből szerettem volna egy kis tőkét kovácsolni és a nyelvtudásomat továbbfejleszteni. Szerencsés voltam, hogy ehhez egy ideális pozíciót találtam meg a Marktsoft Kft-nél, ahol még a munkakör is tetszik. A cég vezetőinek szakmai múltja és rugalmassága is szimpatikus volt, már az interjúk során.
A pénzügyi szoftverrendszerek projekt, fejlesztőjeként számomra izgalmas kihívásokkal és tanulással teli volt a három hónapos bajor kiküldetés, ahol új feladatokkal szembesültem, de a német kollégák mindenben segítettek.
Bár még nem vagyok régóta a csapat tagja, de több alkalommal is voltunk már együtt sportolni, sörözni a kollégákkal.

Dr. Z. Péter
Management

banda tag
2000-01-01

skillek

A Marktsoft Kft. jogelődjét 28 évvel ezelőtt alapítottuk Zoltánnal. Ha valaki szereti a kis cégeket, a családias, baráti hangvételt, hogy mindenki mindenkit ismer, és közösen dolgozunk annak itt a helye. A mi irodánkba is bármikor, kopogás nélkül be lehet jönni. Tartottunk több alkalommal is nem hivatalos csapatépítést, borkostolót, közös főzést, ami mindig jó hangulatban telt.

Nyitott, csapatjátékos jelentkezőket keresünk, akik mind a kollégák, mind az ügyfél felé kommunikatívak, színvonalas projektekben, kis csapatban szeretnek dolgozni.

Én úgy gondolom, itt tényleg jó dolgozni!

Dr. Z. Zoltán
Management

banda tag
2000-01-01

skillek

Kreatív, családi hangulatú, ugyanakkor professzionális szoftver fejlesztő cég vagyunk, a német piacra szakosodva. Megvan bennünk az az elszántság és szakmai háttér, ami sikert hoz. Fontosnak tartottuk megteremteni a megfelelő munkakörnyezetet, a kávé, üdítő és víz ellátottságot, és az átjárhatóságot a szobák között. Sajnos csak ritkán tudok a team eventeken résztvenni, de amikor megtehetem, elmegyek a munkaidőn kívüli közösségi eseményekre.
Olyan kollégákat keresünk, akik jól illenek a csapatunkba: fiatalos, nyitott, kreatív szemléletű, konstruktív.
Az irodám ajtaja mindenki elött nyitva áll!