ELTE TANULMÁNYI SZERZŐDÉS

Blog

ELTE TANULMÁNYI SZERZŐDÉS

A Marktsoft Kft. 2016 őszén sikeres együttműködési megállapodást kötött az Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Karával.

A megállapodás értelmében a Marktsoft Kft., tanulmányi szerződés keretein bellül fogad végzős gyakornokokat az ELTE informatikai karáról. A végzős diákokat, a gyakorlati tapasztalatok megszerzése mellett, Bem Gábor ügyvezető konzulensként, szakmai mentorként segíti a diplomamunka megírásában.

Ahogy azt az egyetem kiírásában is olvashatták a diákok:

„A Marktsoft Kft. több, mint 15 éve aktív a nearshore szoftverfejlesztés területén, elsődlegesen németországi ügyfeleinknek biztosítunk a teljes szoftver életciklust lefedő szolgáltatásokat. A maguk területén a világpiac meghatározó szereplőinek fejlesztünk nemzetközi környezetben felhasználásra kerülő szoftvereket, főbb területek a médiakutatás, logisztika és az ipari megoldások. Egyéni elképzeléseiket is szem előtt tartva, mind a gyakornokként, mind a diákként nálunk elhelyezkedőket aktívan bevonjuk a nemzetközi projektjeinkbe. Az elméleti képzést kiegészítendő szeretnénk az ügyfélorientált szoftverfejlesztés gyakorlati oldalát megmutatni, a betanuláshoz lehetőséget biztosítani.”

A gyakornokok a következő technológiai környezetekkel ismerkedhetnek meg a vállalat tapasztalt szakembereinek segítségével:

  • Microsoft technológiák: .NET, C#, C++, ASP.NET MVC,
  • Java – Ant, Maven, Hudson/Jenkins, SoapUI, Eclipse RCP, WebServices, SVN, JBoss, Weblogic, Tomcat, Apache Struts, TOAD, PL/SQL Developer, JDeveloper, Synergy
  • Frontend-fejlesztés: javascript, CSS3, HTML5, SASS, angular.js, node.js, ember.js, telerik
  • Környezet: TFS, Eclipse, ClearCase, SVN, Enterprise Architect, Jira, Confluence, SharePoint
  • Adatbázisok: MS-SQL Server, MongoDB, Oracle, MySQL, (n)Hibernate, Entity Framework
  • Módszertanok: agilis fejlesztés (scrum), V-Modell, Continuous Integration, Modell Driven Development

Kép forrása:  www.elte.hu