3 kérdés – 3 válasz Halasi Miklóssal

Blog

3 kérdés – 3 válasz Halasi Miklóssal

– A PMI Budapest által veled készített interjúban kitértél rá, hogy az S&N Marktsoft-nál nem csak a vállalatot érintő dinamikus változások előkészítésében, illetve azok végrehajtásában veszel részt, de egy kiváló szakmai közösséget is erősítesz a cég munkatársaként. Tudnál egy kicsit mesélni a céges mindennapjaidról?

 – Az időm jelentős részét projektfeladattal töltöm, amelyet nagyon szeretek. A fennmaradó részében pedig valamely értelmes cél érdekében megbeszélek a kollégáimmal, vagy épp jövőt tervezünk, mentorálok másokat, önképzésre fordítom, nyelvet tanulok, illetve igyekszem aktívan részt venni a közösségünk építésében.

 

Miki Solutions Architectként dolgozik cégünknél.
Kiváló minősítésű informatikus fizikus mesterdiplomával és megalapozott szoftverfejlesztési ismeretekkel rendelkezik, korábban a Pécsi Tudományegyetem óraadó tanára volt.
Emellett képzett projektmenedzser, amely ismereteire szintén támaszkodunk az S&N Marktsoftnál.

 

– A Te megítélésed szerint mik a cég erősségei?

– Megítélésem szerint erős szellemi tőkével rendelkezik a cég. Az ügyfél elvárásainak való magas szintű megfelelés, úgy gondolom, hogy mindenkiből kihozza a maximumot. A piaci elvárások sokszor innovatív megoldásokat kívánó követelményeihez elengedhetetlen, hogy a kollégák ötletei el tudjanak jutni a szervezetben egészen a megvalósításig. Nálunk ez nemcsak adott, de az ötletek köré akár projektműhelyek is ki tudnak alakulni, amelynek keretében nemzetközi környezetben való együttműködésre is lehetőség van. Ezáltal a kompetenciamenedzsment keretében a kreativitás és hatékonyság eredményesen párosul így új és hatékonyabb utakat találhatunk az ügyfeleink elégedettsége érdekében.

Szervezetünk felépítése lehetővé teszi, hogy gyorsan és rugalmasan reagáljunk a piaci változásokra. Folyamatosan mérjük fel a piaci igényeket és előrelátóan tervezünk.

Nyitott, jó és bizalmon alapuló partnerkapcsolat jellemez bennünket. Ez a nyitottság és partnerkapcsolat a munkavállalók tekintetében is alapvető, hiszen a management elkötelezett a nyitott ajtó politikája mellett. Ezt a kapcsolatot erősíti a vállalat közösségünk építésében is vállalt kiemelt szerepe.

– Mi jelenti a legnagyobb kihívást neked az S&N Marksoft-nál?

– A maximalista személyiségem mércéjével kevésbé kritikusan kellene vizsgálnom önmagam és másokat, annak érdekében, hogy fenntartható módon biztosíthassam a boldogságom.